WoT EU: Hungarian Full Localization Support Is Here!


Commanders of Hungary!

Hungarian is now a supported language on the World of Tanks EU portal, meaning you can receive the latest news, specials, events, and insights in your native language. As a supported language, all future news will be localized into Hungarian, along with all sections of the World of Tanks portal.

To get the best experience consuming World of Tanks content, we recommend you update your language preferences on the portal, as well as in your WGC interface, game language, and news language settings.

If you are a Hungarian speaker and want to fully localize your World of Tanks experience, hit the button below to visit the Hungarian portal where you can learn more about the new language support.

HOGYAN ÁLLÍTSD ÁT A WOT-OT MAGYARRA

13 thoughts on “WoT EU: Hungarian Full Localization Support Is Here!

 1. Could this mean that the Hungarian tech tree is finally coming in the near future, possibly next year? I remember when they’ve announced the Italian section a few years ago and relatively soon after it was followed by the release of the Italian Progetto medium line.

  You could say that they’ve added Ukrainian and Russian Localization on the same day as well, but those were added because of the account transfer.

 2. Fasza, az eu fórumra szarik a WG mert semmilyen visszajelzésre nem figyelnek, nyit egy Magyar részleget! Ha az Angol részt nem figyeli akkor egy Magyar minek? Még nagyobb vicc hogy régen volt Magyar fórum de a WG törölte! Szorul a hurok vagy mi van? 😀

  1. Nem az van most, hogy a háború miatt átálltak arra, hogy az EU-s oldalt figyelik? A szuperteszt meg lett nyitva az EU-nak, az irodák ahol fejlesztik a játékot is át lettek telepítve, nem hiszem, hogy a telibeszarás ki tud tartani e mellett.

   1. De hidd el hogy ezután se fogják figyelni. kb 2 éve kampányolok az Angol részen hogy töröljék el a tier 8 tier limit MM et. Semmi mást nem kérek tőlük. 2 éve vitázok mindenkivel aki témában ír. 196 mm átütéssel kell bontani az E75 öt vagy az ST1 ami akár 500 sebzéseket verdes beléd. Az IS6 ról van szó de az összes többi tankról, legalább 20 olyan topicot mutattam a WG nek ahol csak az IS6 ot teszik szóvá hogy játszhatatlan ezekkel a lőszerekkel amit használ. 2 év alatt pont annyi buffot kapott amennyi powercreep premiumot mellé raktak. A mostani patch ami az élő szerveren van is gyengítette, mindent buffoltak körülötte. A tier 7 es Francia heavyvel szemben sírhat az IS6 mert mindenben jobb a lövege a franciának. 212 mm az alaplőszer penje tier 7 be, az IS6 meg 225 mm átütés premiummal, a Franciának meg 259 mm átütés. 2 – 3 év alatt benyeltem 3 büntetőpontot az EU fórumon hogy harcolok ezért az igazságtalanságért. Úgy hogy szerintem a Magyart se fogják nézni, csak akkor szólalnak meg ha pl battle pass al kapcsolatban valami pénzügyi probléma van, vagy egyéb más bevételhez kapcsolódik, egyébként kussolnak. Nem poénból jöttem le az EU fórumról mert belefáradtam hogy akármit írok szépen vagy csúnyán sehogy nem lesz belőle semmi, és nem az van hogy csak én kérem hanem még egy csomó ember kéri ugyan azt a játékkal kapcsolatban és nem érdekli őket az se hogy sorra nyílnak a topicok hogy irritáló a játék, vagy frusztráló az ilyen 20 meg 30 % winrate és 5 -15 vereség szimulátor . Fogy a játékosállomány és elkezdtek puncsolni mert észrevették hogy nem mindenkinél jön már be a pénzfejés!

 3. Végre írhatunk emberi nyelven is nem csak külföldiül! Remélem sok honfitársat fogok megismerni a fórumon. Csapat kereső lesz? Üdv.: John

 4. Meanwhile Hungary got flagged by the EU for being a banana dictatorship who sold itself to Russia, seeing both the Russian and Hungarian subforums in the official EU forum leaves a sour taste in the mouth.

  1. Haha you don’t know what you’re talking about.
   Hungary stands up to the EU who are the real dictatorship.
   Like Poland does also.
   Why not try educate yourself before copy and pasting your spoon fed propaganda.

Leave a Reply