Hai în clan cu noi!

Right, so, this isn’t exactly a post that will concern all layers of our audience but only for our Romanian readers. If you wish, you can ignore this post as it’s not news related and it’s rather a clan advertisement in Romanian. Sorry!

If you’re Romanian and you’re interested in joining a WoT clan, please take your time and read this!

Clanul [1RAR] recrutează jucători români serioşi care doresc perfomanţă în timpul jocului, mai mult sau mai puțin. Nu suntem un clan din top, dar nici nu suntem codași.

Suntem o comunitate prietenoasă formată de jucători români care țintesc spre performanță în acest joc. Ne așteptăm la membri maturi, care știu să își respecte colegii și ordinele în timpul jocului și care au tancuri de tier minim VI și WN8 minim 600 (click aici pentru a afla WN8-ul tău!).

Momentan căutam jucători de toate nivelele (cu WN8 mai mare de 600) dar ne-ar ajuta mult și jucători buni care să ne ajute în dezvoltarea clanului. Asigurăm poziții cheie în clan pentru cei care arată potențial și dedicație și sunt!

Avem server de TeamSpeak3 propriu, folosit numai de clanul nostru cu 50 de sloturi. IP-ul îl puteți găsi in descripția clanului, unde se află și celelalte detalii.

Cred că ar fi bine să precizez că și eu (BloodSnow) și Sebastian suntem în acest clan, ba chiar suntem lideri.

Dacă v-am atras atenția, așa cum sper, vă așteptam cu o aplicație pe pagina noastră sau pe serverul nostru de TeamSpeak3.